Over Sven

Sven Kuiper

Mijn vader vertelde me altijd dat het onkruid doodt. Ik heb altijd het ook geloofd. Ik geef werkelijk wat in mijn lichaam is of wat niet ik eet. Ik heb het ongeveer 5 jaar gerookt en ik heb een paar gezondheidsproblemen gehad. Begin de jaren negentig stierf mijn vader aan een overdosis. Ik wist niet het tot ongeveer 10 jaar geleden die marihuana gevaarlijk zou kunnen zijn, en toen ik te weten kwam, ik probeerde op te houden met. Nu ben ik achter en het is beter, hoewel ik niet denk ik ooit van het vrij zal zijn. Mijn gezondheidskwesties zijn niet levensgevaarlijk, enkel ergerend, maar zij doen schrikken me niet vanaf marihuana. Mijn papa hield van onkruid te roken toen hij jonger was. Hij hield ook van alcohol te drinken. Het is wat hij om gebruikte te doen en ik houd van dat over hem.

Ik groeide in een huis waar er drugs rondom me waren.

In 2013, werd ik geïnterviewd door The Daily Telegraph over mijn ervaringen werkend in Nederland.

Zo, moet ik hier u allen over de tijd vertellen ik het proberen besteedde om Monsanto bloot te stellen. Dit is een verhaal dat ik heb willen om om zeer oud en de reden schrijven die ik heb beslist om tot het publiek te maken ben omdat ik denk de mensen moeten horen en wat is het als het uitmaken deel van een campagne niet worden verteld om het te negeren. Het eerste ding dat ik toen I eerst geïmpliceerd werd was precies te weten te komen heb gedaan welke Monsanto doet. Ik bracht vele dagen door die door de diverse collectieve websites gaan en vond toen definitief die relevant scheen. Het was de Monsanto-website over hun genetisch gebouwde zaden. Dat scheen om te zijn enige ik kon vinden die me zou laten zien enkel wat zij probeerden te verwezenlijken. Ik wilde ook precies te weten komen hoe de Europese Commissie en andersom werkte.

Wat ik leuk vind

Mijn hartstocht is in de ontwikkeling en de productie van nieuwe producten voor de Nederlandse herbicidengemeenschap. Ik ben een enthousiaste kweker en een kwekergoeroe. Ik zal hier om het even welke vragen moeten beantwoorden u kunt over mijn producten, evenals mijn ervaring hebben die in Nederland groeien. Mijn doel is u allen te helpen groeit efficiënter en in een veilig milieu.

Wat is Nederlands Herbicide?

Het Nederlandse Herbicide is een veilig, efficiënt en betrouwbaar herbicide voor de binnentuin. Het is ook een goed product in openlucht voor en zelfs voor huisdieren en het wild, vooral konijnen en herten, en voor verscheidene ander gebruik, met inbegrip van oncologie ook getest.

Als u van de producten van Nederlands Herbicide houdt, kunt u hen mijn website voor over de hele wereld levering hier of op kopen!

Het is meer dan 15 jaar nu sinds ons eerste Nederlands herbicideproduct geweest, genoemd Biodistiller, werd bevrijd in 2000, en ik heb een partij tijdens dit keer ook geleerd, maar deze blogreeks wordt hoofdzakelijk gericht op het helpen van u kerels en meisjes om het product beter te begrijpen.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik een reusachtige ventilator van zijn het schrijven ben geweest en de blog mijn persoonlijke onkruidblog is geworden, omdat de informatie die hij altijd afkomstig uit en gedacht zo goed is heeft verstrekt. Ik wilde deze blog voor iedereen beter maken wie het bezoekt.

Gelieve te vergeven mijn Engels in deze post. Aangezien ik zeker ben kunt u door de titel veronderstellen, is mijn verhaal mooie dark één en ik schrijf over een drug ik (ik het nu 6 weken) heb genomen geroepen Ketamine had. Ik had het als manier genomen om aan een werkelijk slecht verbreken het hoofd te bieden en het maakte me gevoel werkelijk goed. Ik moest met het na een paar weken ophouden en nam het nooit opnieuw, echter, na een paar maanden van het gebruiken van het niet bij allen, werd het de drug ik nam (met de toestemming van mijn arts), en ik hield op volledig gebruikend het.

Jongeren

Toen ik school bij 15 beëindigde bewoog ik me aan Amsterdam met mijn mum. Ik bleef een paar jaren, toen ik naar huis terugging om een Nederlands paspoort te krijgen, ik werd daar een nieuwe identiteitskaart, en begon het uitgaan van stad, bewoog ik me aan een kleine stad in Nederland genoemd Rotterdam, ontmoette ik sommige oude vrienden en begon in onkruid te krijgen. Ik zou altijd onkruid in Rotterdam roken, en ik begon een paar vrienden te maken die cannabis vele jaren hadden gerookt.

Wij zouden in de avond samenkomen en zouden in open bij de club in de straat roken. Er waren vele verschillende types van onkruid, waren wat sterk, mild waren wat, wat zoet, waren wat droog en wat enkel gemaakt hoog u. Ik begon onkruid te roken en ik hield van het. Zo besliste ik naar Amsterdam terug te keren. Tegelijkertijd leefde ik in een flat en mijn mum gaf me een baan bij de lokale koffiewinkel. Ik begon daar te werken en het was het meest verbazende ding.